.:: Just nu
Online: 60 | Inloggade: 27


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


7 juni 2017 17:09
Blöt och blåsig Sweden Rock 2017!

Untitled document

Nu drar årets stora sommarbegivenhet igång och det är för alla fans av rock - Sweden Rock.

Man önskar sig givetvis gott soligt väder är man är på sommarfestival och campar. Men många gånger så blir det en närmast "gyttjig" upplevelse när den plana marken trampats upp av ett otal personer. Så ser tyvärr prognoserna för lilla Norje, Blekinge, med sin stora rockfestival ut i år.

Bästa dagen ser ut att infinna sig under lördagen då ett regn drar bort och att eftermiddag och kväll kan ge en fin avslutning på rockfestivalen. Men dagarna innan dess bjuder dessvärre på ett ganska dåligt, närmast uselt sommarväder. Tyvärr så kan åska i skurarna och regnet ej heller uteslutas. Något man ska vara uppmärksam på.

Under dessa förhållanden är det mycket svårt att skydda sig. Dock så torde åskan inte bli allt för kraftig, om den nu uppenbarar sig. Den kan också passera förbi och vid sidan om festivalområdet. Bäst är alltid att kolla i mobilen, som bör vara skyddad mot väta och vädrets makter denna gången.

"Rock & festival-folket" är ett luttrat tålmodigt släkte som säkert kommer få sitt lystmäte tillfredsställt, kanske ackompanjerat av självaste Thor, som då och då förekommer i den tunga hårdrocken... Men det blir som sagt både blött och blåsigt med sol dessemellan.

Dagligen kommer prognoser utfärdas av EWP Region Östra Götaland.

Följ dessa här: http://www.ewp.se/askrisken.php?valj_ewp=2

Skribent: S. Johansson


Skriv en kommentar
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (1):
Fler nyheter