.:: Just nu
Online: 27 | Inloggade: 29


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


8 augusti 2017 16:18
Bildtävlingen firar 1 år!

Under 51 veckor har olika vinnare av vår bildtävling på Facebook korats vilket innebär att den firar 1 år den här veckan. Sedan starten har vi märkt att tävlingen har blivit allt populärare och hur stort intresset för väder verkligen är bland allmänheten.

Väderbilden

Tanken med tävlingen är enkel - att få uppmärksamma och visa upp vilka fantastiskt fina väderbilder det tas runt om i landet. 

Hur går det till? Man får varje vecka skicka in sina väderbilder till oss via ett privat meddelande på Facebook (Knappen Skicka meddelande) som vi sedan sparar. De måste vara tagna samma vecka som tävlingen gäller. Varje lördagskväll publicerar vi finalisterna som gör upp om segern. Röstningen går till som så att besökarna får trycka på gillaknappen på den/dem bilderna som man tycker bäst om. På söndagskvällen har vi förhoppningsvis en vinnare, som har fått flest röster och får äran att pryda omslagsbilden på Facebook i en vecka innan en ny vinnare utses.

Vinnaren förblir i "immunitet" i två veckor - vilket betyder att personen inte får tävla på två veckor.

Varmt välkommen med din bild!

Ta chansen att skicka in just Din väderbild till oss och var med i veckans jubileumstävling! Tänk på att bilderna måste vara horisontella (alltså ha kameran/mobilen i liggande läge) samt högupplösta. Viktigt också att du anger var bilden är tagen och en kortare bildtext (t.ex. vad det var för väder). Givetvis måste bilderna vara väderrelaterade. 

Klicka här för att komma till EWP:s Facebooksida! Under "Anteckningar" finner du alla tävlingsregler. 

Använd knappen "Skicka meddelande" för att skicka dina tävlingsbidrag till oss. Denna knapp finns i anslutning till omslagsbilden.Skribent: Simon Enström


Skriv en kommentar
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (1):
Fler nyheter