.:: Just nu
Online: 40 | Inloggade: 29


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


8 september 2017 08:01
Kraftig jordbävning i södra Mexiko!

Först: Mer om orkanen "Irma" litet längre ned i denna artikeln.

En jordbävning med magnituden 8 har inträffat i södra Mexiko, enligt det amerikanska geologiska institutet USGS. Skalvet har bland annat kännts av i Mexiko City där byggnader skakat. Magnituden är minst 8 på Richterskalan och den anses som mycket stor. Skalvet skedde mitt i natten lokal tid under fredagsmorgonen, därför är uppgifterna ännu knapphändiga. Epicentrum ska ha skett 3 mil under havet och ska vara det kraftigaste sedan 1985. En tsunami-varning har också gått ut för kustområden i centralamerika!

Länk till Aftonbladet HÄR

Orkanen "Irma" riskerar ställa till med stor förödelse!

Orkanen "Irma" närmar sig nu Florida efter att ha lämnat en enorm förödelse efter sig över Karibien. Banan är svårbedömd och då haven är rejält varma så är oron mycket stor att Florida ska drabbas hårt!

Fler orkaner ligger på tur...

Orkansäsongen 2017 ser ut att bli extra svår eftersom nyar orkaner har bildats och ser ut att bildas. Ännu en, orkan med namnet "José" har bildats bakom "Irma" och har satt kurs mot Karibien och kanske vidare mot det amerikanska fastlandet. Det finns därför all anledning att återkomma till detta...

Länk till AB om orkanerna HÄR

Källa: Aftonbladet

Skribent: S. Johansson


Skriv en kommentar
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (0):
Fler nyheter