.:: Just nu
Online: 18 | Inloggade: 33


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


12 december 2017 08:22
BESVÄRLIGT TRAFIKLÄGE PÅ MÅNGA HÅLL!

Det snöar ymnigt på många håll i södra och mellersta Sverige där främst så gott som hela Götaland och delar av Svealand berörs. Undantaget är kustlandskapen och Öland och Gotland samt delar av Skåne där nederbörden faller mest som regn.

Flertalet trafikolyckor - Ta det lugnt i trafiken!

För första gången i vinter så har trafikläget på allvar blivit riktigt besvärligt och i t.ex. Helsingborg är läget i skrivande stund riktigt besvärligt efter ett stort antal olyckor. Situationen är smått kaotisk och trafikanter bör överväga om man måste ut eller ej. Man ska också ta mycket god tid på sig och planera sin körning. Lyssna även på din lokala radio och se aktuell trafikinformation på nätet.

Fortsatt besvärligt med svajande temperaturer det kommande dygnet!

Läget ser ut att bli fortsatt besvärligt eftersom temperaturerna kommer att pendla mellan tögrader och minusgrader. Under tisdagen mestadels runt noll och några plusgrader beroende på vart man befinner sig. Senare under tisdag eftermiddag och kväll sjunker temperaturen på nytt och det blir det kallare. Ytterligare senare under efternatten blir det åter mildare när ett nytt nederbördsområde tar sig in mot sydvästra Sverige med såväl snö och regn. Detta gäller främst för södra och västra Götaland. Längre norrut lär det ligga runt nollan eller någon minusgrad. Mer snö kan också eventuellt förväntas här.

EWP följer upp väderläget!

I skrivande stund har EWP flera Nivå 1 varningar ute för SVÅR HALKA och de kan möjligen komma att förlängas senare. Det är därmed ett besvärligt läge så följ fortlöpande händelseutvecklingen här på EWP.

Skribent: S. Johansson & EWP-Teamet


Skriv en kommentar
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (0):
Fler nyheter