.:: Just nu
Online: 15 | Inloggade: 32


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


11 augusti 2018 09:44
Varningarna har hävts!

UPPDATERAT 21.11 Nya band med åska tar sig in med kraftigt regn. Men dessa är inte lika kraftiga som innan. Därför har åskrisken sänkts och varningen åter hävts! Dock så berörs samma område vilket då är Skåne och södra Halland! Även andra områden kan beröras av åskskurar under kvällen och natten! Se lokala åskriskprognoser.


UPPDATERAT 19.05: kan Ett nytt band med kraftig åska rörde sig in under eftermiddagen över främst Skåne och södra Halland! Mer kraftiga regn och åskskurar matas in över samma område från Danmark. En varning för denna åskan ligger ute nu!

Varniningen kan möjligen komma att utökas!


UPPDATERAT 11.45: Ovädret ser under eftermiddagen ut att kunna sprida sig över stora delar av inre Götaland varför vi har nu har gått ut med ett RISKUTFÄRDANDE för området Jönköpings län och Kronobergs län. Det gäller även nu kraftig åska, enorma regnmängder och starka vindar. 

Området kan komma att utökas!


UPPDATERAT 11.19: En varning nivå 1 ligger ute för Västra Götalands län inkl. kusten kring Göteborg och även Halland. Det råder/finns stor risk för mycket kraftig åska i området och det är även skyfall och starka vindar.

Ovädret ser under eftermiddagen ut att sprida sig in över inlandet men exakta utvecklingen är givetvis osäker. Därför har vi ett RISKUTFÄRDANDE för i princip hela Götaland under eftermiddagen 


TIDIGARE: Berört område: Södra Bohuslän inklusive Göteborgs-området.

Ett område med kraftig åska närmar sig snabbt södra delarna av Bohuslän och västra Götaland inklusive Göteborg, och förväntas dra in inom kort. Något att tänka på för alla festivalbesökare på Way Out of West samt alla som är ute på sjön. Men även rent allmänt. Ett Riskutfärdande är utlagt för detta!

Skribent: S. Johansson & EWP Teamet


Skriv en kommentar
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (0):
Fler nyheter