.:: Just nu
Online: 15 | Inloggade: 33


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


23 december 2018 11:06
Från Oss alla - Till Er alla... En riktigt God Jul!

Vi på EWP-teamet som jobbar här vill önska Er alla en riktigt God Jul!


En vit jul i så gott som hela Sverige!

Nu så har de flesta av oss gått på julledigt vilket kan kännas riktigt skönt och i år är det många lediga dagar. Inte nog med detta; -Det blir faktiskt också en vit jul för så gott som hela Sverige även om snötäcket skiftar från några millimeter tunn pudersnö som i t.ex. Göteborg till kanske halvmetern eller mer i Norrland.

Snön stannar precis över julafton längst i söder men sedan töar det...

Dan för dan och julafton kan hela landet räkna med vitt på backen men sedan så pressar mildluften på igen på nytt redan från juldagen. Detta innebär att det tunna snötäcket sannolikt är borta för sydvästra Sveries del redan innan julhelgen är till ända.

Dansk definition på en "vit jul":

Enligt det danska väderinstitutet DMI så ska det för att räknas som en vit jul vara minst 5 cm snö på backen klockan 15.00 på julafton för att det ska räknas som godkänt. Det blir nog lite si och så för delar av södra Sverige. Men vitt är det och vi får nöja oss med detta och onekligen är det långt bättre än regn, dimma och blåst som annars präglat ett otal jular.

Vi på EWP-Teamet önskar er alla en riktigt olycksfri och God jul!

Bild:

Bilden är tagen lördag 22 december  2018, i Göteborg vid Lilla Torget och visar hamnkanalen ( Vallgraven ) med Tyska Kyrkan (Christine Kyrka) till vänster. I bakgrunden så skymtar Lejontrappan och Brunnsparken.

Skribent: S..Johansson & EWP-Teamet


Skriv en kommentar
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (1):
Fler nyheter