.:: Just nu
Online: 3 | Inloggade: 37


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


10 april 2020 23:39
EWP önskar alla en Glad Påsk!

Untitled document

Påsken 2020 liknar inte någon annan vi haft tidigare och nu vet vi vad som gäller i år. Därmed så hoppas vi på EWP att ni alla har hittat den "bästa formen" att kunna fira av denna den minst sagt besynnerliga påsken. 

Som nämnts tidigare så är promenader ute i skogen, vid havet o.s.v en alldelses utmärkt förströelseform där man också kan varva ned och finna ro i dessa tider som råder. Men det gäller att passa på för att vädret försämras nu snabbt från mitten av påskafton.

Busväder på påskdagen och annandag påsk?

Tyvärr så försämras vädret snabbt de kommande dagarna då fronter från väster för med sig såväl kallare luft som mycket hårda vindbyar. Detta ersätter den högtrycksrygg som gett ett fantastiskt väder i främst södra Sverige under långfredagen. Främst påskdagen och annandagen (måndag) bjuder på en hel del rusk som gör att man bör hålla sig hemma helt och hållet.

TV utbudet är bättre just nu.

Beroende på läget så erbjuds en hel del TV och som ett surrogat så finns det som kallas för "slow-TV" på Kunskapskanalen. "Den stora älgvandringen" är ett realtidsprogram där man placerat ut en stor mängd kameror som i realtid "övervakar" ett stort naturområde där man kan uppleva naturen precis som den är. Man har som syfte att dokumentera älgarnas vandringar som pågått i tusentals år. Men man får även uppleva andra djur som svanar, gäss, björn lodjur och järv om man har tur direkt i TV-rutan. En och annan ren kan förekomma också. Länk till SVT och programmet HÄR

Bildtävlingen på påskafton!

Vår eminente medarbetare Simon Enström aviserar att bildtävlingen går till omröstning på självaste påskafton vilket är spännande och kul! Kanske är det just DIN bild som vinner?
Mer om detta hittar du på vår Facebook - sida.

Vi  på EWP vill önska er alla en riktigt Glad påsk!

Till sist så vill vi påminna om att ett liv kommer efter påsk och även fler påskar framöver. Vi hoppas ändå att ni alla får mysiga stunder inom familjen eller så gott det går även om ni skulle vara ensamma. Ha ordentligt med god mat hemma eller beställ Take a Way och gynna kvarterskrogarna. Detta gör livet lite lättare för alla! Om själva påsken kan ni läsa om på Wikipedia HÄR

Skribent: S. Johansson & EWP Teamet


Skriv en kommentar
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (1):
Fler nyheter