.:: Just nu
Online: 11 | Inloggade: 37


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


1 september 2020 18:41
EWP förbereder vinteruppehållet!

Untitled document

Hösten är här och EWP:s åskriskprognoser börjar så sakta närma sig vinteruppehållet. Region norra Norrland har redan stängts ner och kommer endast att uppdatera vid behov under resten av vinterhalvåret. Självklart kommer inte hemsidan att stängas ner, utan vi kommer fortsätta med artiklar, varningsutfärdanden och väderuppdateringar precis som vanligt. 

Även på sociala medier kommer vi att fortsätta som vanligt med bland annat den populära bildtävlingen på Facebook nästan varje vecka.

När vi ändå är inne på sociala media så blev de dagliga väderprognoserna på Facebook och Instagram en stor succé. Det var våra eminenta medarbetare Anton och Simon som höll i spakarna för detta. Förhoppningen är mycket stor att detta kommer tillbaka till juni 2021. Våra tre mest hektiska åsk-månader är ju just juni - juli och augusti!

Så här stängs våra regioner ned för säsongen:

Region norra Norrland stängde 1 september. Region södra Norrland, västra Svealand och östra Svealand har vinteruppehåll från och med 15 september. Region västra och östra Götaland fortsätter med reguljära prognoser ända in i oktober månad. Givetvis kommer vi att uppdatera i händelse av åskrisk även under vinteruppehållet - och ännu har vi en del åskrisk framöver i prognoserna.

EWP för regionerna västra och östra Götaland uppdaterar dagligen fram t.o.m. 22 september. Mellan 23/9 t.o.m. söndag 3 oktober sker uppdateringar var 3:e dag eller tätare vid behov. Måndag 4/10 gäller vinteruppehåll för da regionerna!

Tack till er alla som har följt oss och våra prognoser hittills under sommarhalvåret!

Skribent: S. Johansson -EWP


Skriv en kommentar
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (3):
Fler nyheter