.:: Just nu
Online: 10 | Inloggade: 37


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


22 december 2020 22:26
Väderprognos för Julafton 2020

Untitled document

Väderprognos för Julafton från oss på EWP

I Norrland kan vi räkna med en vit jul för de allra flesta, undantaget då möjligen i de sydöstra delarna. Vi kommer under dagen även att ha ett område med snöfall i de mellersta och norra delarna, men troligen även lite snöbyar allmänt utöver det lite mer sammanhängande snöfallet. 
Temperaturen kommer ligga mellan 2-6 minusgrader i de norra och mellersta delarna, och kring 0 grader i de södra delarna.
I Svealand får vi under dagen goda chanser till solen, även om någon snöby kan vandra förbi i den nordliga luftströmmen. mer sol desto längre söderut vi kommer. Vi kommer att ha en temperatur kring 0 grader, som kommer sjunka alltmer under kvällens gång.
I Götaland får vi troligen se en blek sol lysa på flera håll, speciellt i de mellersta och norra delarna. I södra Götaland och på Öland/ Gotland har vi en kallfront som vandrar söderut, längs med denna en hel del moln och kanske något lätt regn eller snö. Det är lite osäkert hur långt söderut det klara området hinner ner innan dygnets ljusa timmar är över. Innan kallfronten några plusgrader, likaså utmed kusterna. I inlandet sjunkande temperatur under dagen, och framåt kvällen en eller ett par minusgrader. 
Till Juldagen liknande väder med lite lokala snöbyar och allmänt minusgrader med undantag för kustnära områden i söder.
EWP önskar alla läsare en riktigt god Jul
Skribent: A.Lindvall


Skriv en kommentar
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (1):
Fler nyheter