.:: Just nu
Online: 13 | Inloggade: 37


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


23 december 2020 11:22
Från oss Alla - Till Er Alla...

Untitled document

<<< Bilden - Privat hus i julbelysning ,
Dyker Heights, Brooklyn New York.


Denna julen liknar ingen annan vi upplevt tidigare men vi måste förhålla oss till situationen under rådande omständigheter. Lyd uppmaningarna att ej samlas till stora träffar eller trängas på stan, i affärer eller i allmänna färdmedel. Gör något annorlunda istället! Träffas ute och grilla en god korv tillsammans i det fria men med ett corona-säkert avstånd mellan er förstås. Ta en promenad i jul, ta fram fiskespöt eller jaga en julhare, tjäder eller liknande om ni har fiske och / eller jakträttigheter.

Tänk klokt och var aktsamma om varandra...

Det finns mycket fint man kan göra som sagt och Sverige erbjuder en fantastisk och generös natur (Fjärran från storstädernas myller i London, Paris och New York där julen blir allt annat än munter. Dessa människor tvingas till en total lockdown i sina lägenheter. ) Gå ut i strövtåg längs med stränder, i skogen eller ta cykeln i söder. Längre norrut finns snö och en påfyllning av snötäcket kommer lagom också över julen. Finns naturisar så ta och snöra på skridskorna för en tur eller isfiska. men glöm INTE isdubbarna och var minst två med livlina då naturisarna är förrädiska.

Väderprognosen för julen 2020 - Exklusivt till er på EWP:
(Författad av Anton Lindvall)

Väderprognos för Julafton från oss på EWP

I Norrland kan vi räkna med en vit jul för de allra flesta, undantaget då möjligen i de sydöstra delarna. Vi kommer under dagen även att ha ett område med snöfall i de mellersta och norra delarna, men troligen även lite snöbyar allmänt utöver det lite mer sammanhängande snöfallet.  Temperaturen kommer ligga mellan 2-6 minusgrader i de norra och mellersta delarna, och kring 0 grader i de södra delarna.
I Svealand får vi under dagen goda chanser till solen, även om någon snöby kan vandra förbi i den nordliga luftströmmen. mer sol desto längre söderut vi kommer. Vi kommer att ha en temperatur kring 0 grader, som kommer sjunka alltmer under kvällens gång.
I Götaland får vi troligen se en blek sol lysa på flera håll, speciellt i de mellersta och norra delarna. I södra Götaland och på Öland/ Gotland har vi en kallfront som vandrar söderut, längs med denna en hel del moln och kanske något lätt regn eller snö. Det är lite osäkert hur långt söderut det klara området hinner ner innan dygnets ljusa timmar är över. Innan kallfronten några plusgrader, likaså utmed kusterna. I inlandet sjunkande temperatur under dagen, och framåt kvällen en eller ett par minusgrader. Till Juldagen och även på annandag jul liknande väder med lite lokala snöbyar och allmänt minusgrader med undantag för kustnära områden i söder där lite regn möjligen kan förekomma.

Till sist... Från oss Alla - Till Er Alla...

Alla vi som arbetar med EWP vill önska alla besökare en riktigt God Jul!

EWP-Teamet:
Simon Enström
Anton Lindvall
Daniel Carlsson Skarp
Oliver Navin
Kenny Åström
Tommy Lindroos
Swen Johansson

Skribent: S. Johansson & EWP Teamet


Skriv en kommentar
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (0):
Fler nyheter