.:: Just nu
Online: 3 | Inloggade: 39


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


22 augusti 2023 22:19
SOMMARPROGNOSEN FREDAG 25/8

Untitled document

- Sista dagen för sommarprognosen är 31 augusti. -


Prognos för fredag 25 augusti: 🌂☔⚡🌞


Norrland: Det blir en rätt lugn väderdag för Norrlands del. Mycket moln på himlen, men i framförallt norra Lappland kan en del sol förekomma. Lokala skurar får vi räkna med, inte minst över de södra delarna som ligger närmast det omfattande regnområdet över Svealand och neråt. Det vandrar bara långsamt norrut och når inte de mellersta delarna av Norrland förrän till mitt på lördagen. Temperaturer kring 15 grader, vid kusten något högre om solen visar sig.

Svealand: Det omfattande regnområdet drar in från sydväst under natten och ligger mitt på dagen över stora delar av området. Lokalt kan kraftiga regninslag förekomma och sammanlagt ge 10-15 mm. Temperaturer kring 15 grader. Innan regnet når de östra delarna kan temperaturen vara lite högre.

Götaland: Det blir en regnig dag när ett omfattande regnområde tar sig in från sydväst under sena natten och morgonen. Regnet kommer lokalt att bli kraftigt och ge stora mängder på sin väg åt nordost. Det är osäkert var det väntas falla som mest, men enligt senaste körningen så verkar ett område från norra Skåne/Halland/södra Bohuslän och in mot Småland ligga pyrt till med mängder uppåt 30 mm. Men som sagt, detaljerna är osäkra att fastställa. Regnet når Gotland under eftermiddagen och drar undan från norra Götaland under kvällen. Temperaturer i samband med regn 14-15 grader. Bakom regnet hinner temperaturen att stiga några grader - även om det fortsatt blir molnen som kommer att dominera.

 

Skribent: Anton & Simon - EWP


Skriv en kommentar
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (0):
Fler nyheter