.:: Just nu
Online: 9 | Inloggade: 39


.:: Chatt
Logga in fr att skriva inlgg


.:: Vra partnersNYHETER FRÅN EWP


20 mars 2024 07:06
Ljuset nu tillbaka!

Untitled document

Angående serverflytten: Inledningsvis så är serverflytten skedd för EWP men sidan dras dock ännu med vissa problem i systemen där bildmappar saknas. Detta kommer att åtgärdas inom kort. Möjligen kan fler dolda problem finnas men dessa kommer att rättas till successivt.
Bokstäverna "Å-Ä och Ö" Saknas ännu efter flytten! - I rubrikfältet så visas inte dessa viktiga bokstäver beroende på en bugg i kodnings och serversystemet. Detta ska åtgärdas snarast! Därav den korta rubriken ovan.


VÅRDAGJÄMNING - DEN LJUSA ÅRSTIDEN ÄR HÄR!
Nu så byter vi ut mörkret och kylan för den ljusa och varma årstiden istället! Onsdag 20 mars är det vårdagjämning vilket betyder att dag och natt är lika långa oavsett var man befinner sig på jorden. Hos oss inföll vårdagjämningen exakt Kl. 04:06 i natten som gick till den 20:e.

För oss i höga nord så kan vi nu se fram emot de långa ljusa kvällarna och korta ljusa nätterna. Vi längtar också på allvar efter värmens återkomst som följer med solens allt högre bana på himlen framöver.

Sommarsolståndet infaller torsdag 20 juni och söndagen den 22 september infaller höstdagjämningen. Nästa veckoslut så infaller sommartiden när vi ställer fram klockorna med en timme och då infaller även påsken vilket vi återkommer till.

Skribent: S. Johansson - EWP


Skriv en kommentar:
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (0):
Fler nyheter