.:: Just nu
Online: 8 | Inloggade: 39


.:: Chatt
Logga in fr att skriva inlgg


.:: Vra partnersNYHETER FRÅN EWP


11 maj 2024 11:38
PROGNOS 11/5 - 14/5

Untitled document

ÅSKRISKPROGNOS FÖR PERIODEN 11/5 -  14/5: (Läs mer information längre ned under åskriskkartan)

FORTSATT LÅG - OBEFINTLIG ÅSKRISK. - NU KOMMER VÄRMEN TILL HELA LANDET!
Även de kommande dagarna ser åskrisken ut att bli fortsatt låg - obefintlig i hela landet. Men nu så händer det saker då varmluft tar sig in söderifrån på bred front och även kommer nå upp till norra Sverige framöver. Detta till glädje för många rejält vintertrötta som nu kan komma ut i solen och njuta av vår och försommarvärmen.

KARTA FRÅN WEATHERONLINE:

 


INFORMATION GÄLLANDE ÅSKRISKEN OCH ÅSKRISKPROGNOSERNA PÅ EWP:
Beroende på ännu ej lösta allvarliga tekniska problem med filstrukturerna samt textkodningar och saknat bildmaterial och även saknade grafiska element, -så kommer åskrisken visas här under nyhetsblocket. Åskrisken finns även att tillgå på sociala media som Facebook och Instagram.

ÅSKRISKPROGNOSERNA HÄR UPPDATERAS EJ VARJE DAG!
Beroende på det uppkomna läget så uppdateras åskriskprognoserna när dessa behövs. Det innebär också att kartbilden ovan kommer ersättas med följande kartbild (här nedan), de dagar åskrisken är LÅG - OBEFINTLIG:

SE ÄVEN ÅSKRISKEN I HÖGERMARGINALEN PÅ EWP!
När åskrisken uppdaterats så visas även en sammanfattad version över åskrisken i HÖGERMARGINALEN PÅ EWP. Denna fungerar faktiskt som den ska vilket innebär att sidan därmed nu kan fungera hjälpligt.
I högermarginalen finns en sammanfattning för åskrisken län för län. Notera att bilden nedan är en skärmdump för åskrisken söndag eftermiddag 5 maj 2024. Den AKTUELLA åskrisken finns alltså på högersidan (om du är på startsidan) på EWP.


Sålunda kommer delarna för den ordinarie åskrisken på EWP vara nedstängda tillsvidare och vi beklagar detta. Ovan visas dagar med aktuell åskrisk en karta från Weatheronline tillsvidare samt en kompletterande bildtext. DETTA ÄR SÅLUNDA EN TILLFÄLLIG LÖSNING tills vi fått rätt på problemen.

- EWP Teamet 

Skribent: S. Johansson - EWP


Skriv en kommentar:
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (0):
Fler nyheter