.:: Just nu
Online: 10 | Inloggade: 39


.:: Chatt
Logga in fr att skriva inlgg


.:: Vra partnersNYHETER FRÅN EWP


14 maj 2024 07:15
Prognos 14/5-16/5 - Skogsbrandrisk! - Uppdaterat Kl. 15.15:

Untitled document

ÅSKRISKPROGNOS FÖR PERIODEN 14/5 -  16/5: Liten åskrisk och skogsbrandrisk

ÅSKAN HAR DRAGIT BORT - LÅG ÅSKRISK FRAMÖVER!
Morgondagens åska hardragit bort österut mot Finland. Åskrisken ser ut att bli låg - obefintlig på nytt de kommande dagarna.

ÅSKRISKKARTA (URSPRUNG FRÅN WEATHERONLINE:

SKOGSBRANDRISK I SÖDRA SVERIGE!
På många håll i främst Götaland är det nu torrt i skog och mark vilket innebär att skogsbrandrisken ökar allt mer. Var därför försiktig med öppen eld i det fria!


INFORMATION GÄLLANDE ÅSKRISKEN OCH ÅSKRISKPROGNOSERNA PÅ EWP:
Beroende på ännu ej lösta allvarliga tekniska problem med filstrukturerna samt textkodningar och saknat bildmaterial och även saknade grafiska element, -så kommer åskrisken visas här under nyhetsblocket. Åskrisken finns även att tillgå på sociala media som Facebook och Instagram.

ÅSKRISKPROGNOSERNA HÄR UPPDATERAS EJ VARJE DAG!
Beroende på det uppkomna läget så uppdateras åskriskprognoserna när dessa behövs. Det innebär också att kartbilden ovan kommer ersättas med följande kartbild (här nedan), de dagar åskrisken är LÅG - OBEFINTLIG:

SE ÄVEN ÅSKRISKEN I HÖGERMARGINALEN PÅ EWP!
När åskrisken uppdaterats så visas även en sammanfattad version över åskrisken i HÖGERMARGINALEN PÅ EWP. Denna fungerar faktiskt som den ska vilket innebär att sidan därmed nu kan fungera hjälpligt.
I högermarginalen finns en sammanfattning för åskrisken län för län. Notera att bilden nedan är en skärmdump för åskrisken söndag eftermiddag 5 maj 2024. Den AKTUELLA åskrisken finns alltså på högersidan (om du är på startsidan) på EWP.


Sålunda kommer delarna för den ordinarie åskrisken på EWP vara nedstängda tillsvidare och vi beklagar detta. Ovan visas dagar med aktuell åskrisk en karta från Weatheronline tillsvidare samt en kompletterande bildtext. DETTA ÄR SÅLUNDA EN TILLFÄLLIG LÖSNING tills vi fått rätt på problemen.

- EWP Teamet

 

Skribent: S. Johansson - EWP


Skriv en kommentar:
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (0):
Fler nyheter