.:: Just nu
Online: 35 | Inloggade: 39


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


27 augusti 2023 22:53
SISTA SOMMARPROGNOSEN - TORSDAG 31/8

Untitled document

- Sista dagen för sommarprognosen är idag 31 augusti. -


Prognos för torsdag 31augusti: 🌂☔⚡🌞


Sommarens sista dagliga väderprognos, inför torsdag 31 augusti:

Norrland: I stora delar av området blir det molnen som dominerar under månadens sista dag. Från mellersta Norrlandskusten och norrut förekommer regn redan under morgonen och mitt på dagen kan även skurar bildas på andra håll. Här och var i de västra delarna kommer solen att visa sig, men överlag blir det molnigt väder. Temperaturer mellan 15 och 19 grader. Regnet i nordöstra Norrland splittras upp till kvällen.

Svealand: Under en stor del av dagen väntas halvklart väder och på sina håll bara lättare molnighet. Molnen ser dock ut att växa under senare delen av eftermiddagen och mot kvällen väntas en del spridda skurar över området. Temperaturer uppåt 17-19 grader som mest.

Götaland: Under morgontimmarna drar en front in från sydväst med lokalt kraftigare regn- eller åskskurar. Till en början berörs Skåne av detta men under dagen sprider sig skurarna över in över Götaland, men med stora lokala variationer. Fortfarande med risk för åska och lokalt lite större regnmängder. Innan skurarna växer till kan solen visa sig över de mellersta och norra delarna en bit in på dagen. Temperaturer 16 till 20 grader. Ett lågtryck kommer att utvecklas över södra Östersjön under kvällen och under fredagen är det risk för stora regnmängder på främst Gotland.

Vi som har skrivit de dagliga prognoserna ber om att få tacka ödmjukast för all respons under sommaren. Det har varit ett nöje att dela med sig av dessa till er! Fortsätt att följa väderutvecklingen under hösten och vintern på sociala medier och på hemsidan. Allt gott!
/Simon och Anton

Skribent: Anton & Simon - EWP


Skriv en kommentar:
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (0):
Fler nyheter