.:: Just nu
Online: 35 | Inloggade: 39


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


30 juni 2024 21:44
Sommarprognosen 6 juli

Untitled document
Väderprognos lördag 6 juli:
??
???

I Norrland väntas vi oss en dag med skurar varvat med en del sol. I den mellersta delen kanske lite mer mulet väder och en del regn. Vi kan inte utesluta åska i skurarna, och då även kraftig nederbörd. Hårda eller mycket hårda vindbyar väntas i samband med kraftiga skurar. Temperaturer mellan 14-18 grader, svalast vid regn.

I Svealand väntas en klassisk sommardag med en del sol varvat med stackmoln. Lite småblåsigt väder väntas också, men ganska behagliga temperaturer mellan 18-21 grader. Till kvällen regn eller skurar söderifrån som kan bli kraftiga med åska. Detta område med skurar rör sig norrut under kvällen.

I Götaland väntas en ostadig dag med regn som rör sig in från sydväst, kanske med inslag av åska. I den östra delen uppehåll större delen av dagen dock. Till kvällen drar ytterligare ett område med skurar in, dessa kan bli riktigt kraftiga och även innehålla åska som även den kan bli kraftig! Det är svårt att sia om regnmängder men om det får regna på en stund så kan det säkert komma ganska rikliga mängder. Temperaturer upp till 20 grader i den östra delen vid sol, annars omkring 14 grader vid regn.

 

Skribent: EWP-Teamet Simon, Anton & S. Johansson


Skriv en kommentar:
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (0):
Fler nyheter